Sinds meer dan 15 jaar ontvangen Pascal en Nathalie u in hun restaurant
"Le Campagnard"
gelegen in de maasvallei te Hastière
Het is met een waar genoegen dat Nathalie u verzoekt onze spijskaart met specialiteiten te raadplegen.
Enorme keuse tussen een fondue bourguignonne of een hammetje bereid met mosterd, tijdens de koude winterdagen of in de zomer, de rivierkreeftjes, sla, verschillende soorten mosselen, tartare voor u in de zaal bereid, carpaccio’s, ganzenleverpastei, zalm met kruiden en nog zo veel meer.
Vanaf oktober tot einde december serveren wij speciale wildgerechten, zoals reebok, hinde, haas, jong van wild zwijn afkomstig van onze locale jachten.
Op aanvraag, bereidt Pascal kleine schotels voor.
Ons devies: kwaliteit, hoeveelheid en versheid
!
Voor al uw feesten zoals huwelijken, plechtige communies, banketten of andere gebeurtenissen staan wij tot uw dienst.
Wij bieden u de mogelijkheid om een uitzendkok in een zaal naar uw keuze te kiezen.
Specialiteiten van koude “buffets” of warme schotels zijn ook beschikbaar.
U bient uitgenodigd alleen
of met vrienden om een goede gerecht te proeven.
Tot ziens!